Dura
Novosti

DURA NA DANU KARIJERA

DURA NA DANU KARIJERA
DURA NA DANU KARIJERA

Sveučilište u Dubrovniku po prvi put je organiziralo Dan karijera 02.travnja 2014.godine na Sveučilišnom kampusu na kojem je sudjelovala i Razvojna agencija DURA.

 

Dan karijera su pozdravnim govorima otvorili prorektor za studije i studente izv. prof. dr. sc. Željko Kurtela, zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku Dinko Franotović i Nina Zore iz Volonterskog centra, Udruge za razvoj civilnog društva Bonsai.

 

Svjetlana Šimunović, stručna suradnica DURA-e , studentima je  predstavila DURA-u, njene ciljeve i usluge koje nudi,  upoznala ih s europskim fondovima, kako se planiraju i raspodjeljuju te kako DURA  provodi projekte i kako oni utječu na lokalnu zajednicu.

Također, predstavljen im je Poduzetnički inkubator ”Tvornicu ideja”  i njegove mogućnosti koje nudi svim mladim poduzetnicima početnicima, kao i nadolazeći “Startup Weekend”  te ih pozvala da se pridruže ovoj jedinstvenoj manifestaciji .

Datum:
03.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X