Dura
Novosti

Izrada kulturne strategije Grada Dubrovnika

Izrada kulturne strategije Grada Dubrovnika
Izrada kulturne strategije Grada Dubrovnika
Radionice za izradu kulturne strategije Grada Dubovnika započele su od 22. do 23. svibnja 2014. godine u Narodnoj knjižnici Grada, Saloči od zrcala, na kojoj je sudjelovala djelatnica DURA-e, Ena Soprano.

Grad Dubrovnik pristupio je izradi Strategije razvoja kulture grada Dubrovnika uz suradnju s Institutom za razvoj i međunarodne odnose iz Zagreba i Razvojnom agencijom DURA-om.

Proces izrade strategije uključuje niz održanih intervjua i seriju radionica sa svim predstavnicima kulture grada Dubrovnika; od javnog, civilnog i privatnog sektora kulture do ostalih srodnih sektora poput turističkog i obrazovno-znanstvenog.

Prva u nizu radionica nosi naslov „SWOT analiza sektora kulture grada Dubrovnika“ i održala se 22. svibnja 2014. godine, dok će se druga radionica naslova „Određivanje vizije, ciljeva i prioriteta“ održati 23. svibnja 2014.

Datum:
22.05.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X