Dura
Novosti

Održan film festival – ClosEUp/Europa izbliza

Održan film festival – ClosEUp/Europa izbliza
Održan film festival - ClosEUp/Europa izbliza
Filmski festival kreativnog dokumentarnog filma „ CloseEUp/Europa izbliza” održan je 30. kolovoza 2014. u Ljetnom kinu Slavica. Cilj festivala je bio da olakša razumijevanje programa i fondova, te zainteresira javnost za prijavljivanje projekata i povlačenje sredstava iz fondova EU.

Na festivalu su voditelji i sudionici projekata pričali osobne doživljaje o počecima, provedbi i iskustvima upravljanja projektima kroz 20 kratkih dokumentarnih filmova. Naime, odabrano je i snimljeno 20 uspješnih projekata iz raznih područja, od pustolovnog turizma, tradicionalnog maslinarstva, kamenoklesarstva i dubrovačkog nakita, preko saniranja divljih odlagališta, pročišćivača voda i kvalitetnijeg prijevoza,  do obrazovanja,  zapošljavanja i očuvanja prirodne i kulturne baštine

Festival je pratila i dvosatna radionica „Kako razraditi projektu ideju” na kojoj su sudjelovala 3 predstavnika Razvojne agencije Grada Dubrovnika.

Ovom prilikom želimo zahvaliti Institutu za razvoj i međunarodne odnose IRMO za poziv na festival i edukaciju, te izrazit nadanje za budućim sličnim edukacijama i programima.

Datum:
02.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X