Dura
Novosti

RADIONICA „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“

RADIONICA „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“
RADIONICA „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“

Radionica „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj” održana je 01. do 02. rujna 2014. u Dubrovniku na kojoj su sudjelovale djelatnice DURA-e, Ena Soprano i Marijana Puljas.

Sudionici radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj” mogli su usvojiti i unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na otvoreni poziv.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima za otvoreni javni poziv objavljen pod brojem 1.1.11 „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” u okviru Operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., a objavilo ga je Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava.

Radionica je organizirana u sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Datum:
04.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X