Dura
Novosti

IZRADA STRATEGIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM 2014-2020

IZRADA STRATEGIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM 2014-2020
IZRADA STRATEGIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM 2014-2020
Savjetodavna radionica na temu „Utvrđivanje prioriteta i izrada nove Strategije jedinstvene politike za osobe s invaliditetom Grada Dubrovnika za razdoblje 2014-2020. godine” u organizaciji Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo održana je 15. listopada 2014. godine u prostorijama DURA-e.

Cilj radionice bio je savjetovati se s ključnim dionicima politike za osobe s invaliditetom grada Dubrovnika o prioritetima nove Strategije. Nova strategija mora biti u skladu s dosadašnjim postignućima, ciljevima UN Konvencije o pravima osoba s invaliditetom, europskim i nacionalnim strateškim dokumentima i prioritetima te mogućim izvorima financiranja tih prioriteta.

Radionici je prisustvovala i Alisa Aliti Vlašić, stručna suradnica DURA-e, koja je govorila o mogućnostima i izvorima financiranja prioriteta politike za osobe s invaliditetom iz sredstava EU fondova i drugih izvora.

Datum:
16.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X