Dura
Novosti

RADIONICA ZA OTVORENI NATJEČAJ ESF FONDA!

RADIONICA ZA OTVORENI NATJEČAJ ESF FONDA!
RADIONICA ZA OTVORENI NATJEČAJ ESF FONDA!
Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju „održana je 8. i 9.1.2015. godine u Splitu na kojoj je prisustvovala djelatnica DURA-e, Jelena Brbora.

Specifični cilj ovog poziva je pružiti podršku osobama u nepovoljnom položaju za uključivanje na tržište rada kroz povećanje njihove zapošljivosti i povećati mogućnosti održivog zapošljavanja osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Ovaj Poziv na dostavu projektnih prijedloga provodi se u sklopu Prioritetne osi 2 – „Jačanje socijalnog uključivanja i integracije osoba u nepovoljnom položaju” u sklopu operativnog programa koji kao strateški cilj ima unaprjeđenje učinkovitosti radne snage, razvoj ljudskog kapitala i jačanje socijalne uključenosti u Republici Hrvatskoj.

Poziv  se financira iz Europskog socijalnog fonda (ESF), jednog od glavnih instrumenata Europske unije usmjerenog na poticanje zapošljavanja, pružanje pomoći posloprimcima u pronalaženju boljih radnih mjesta i osiguravanje pravednijih mogućnosti za sve građane EU-e prilikom njihovog zapošljavanja.

Na radionici su detaljno obrazložene upute za prijavitelje kroz praktični dio pisanja projekta, od pisanih obrazaca do formiranja budžeta, sa svrhom uspješnije napisanih projektnih aplikacija.

Na radionici je sudjelovalo 50-tak predstavnika organizacija civilnog društva, institucija i fizičkih osoba.

Datum:
12.01.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X