Dura
Novosti

PREDSTAVLJEN PROJEKT Uloži sebe budi promjena

PREDSTAVLJEN PROJEKT Uloži sebe budi promjena
PREDSTAVLJEN PROJEKT Uloži sebe budi promjena
Informiranje javnosti o nedavno započetom projektu Uloži sebe budi promjena održano je 12.1.2015. godine  u 17 sati u prostru Poslijediplomskog središta Dubrovnik (Sveučilišta u Zagrebu).

Nakon upoznavanja sa sadržajem, očekivanim rezultatima i vremenskim okvirom aktivnosti otvoren je prostor za pitanja sudionika. Zapažanja sa održanog informiranja zabilježena su i doprinjet će preciznijem osmišljavanju pojedinih aktivnosti.

Partnerski projekt udruge BONSAI i DURE predstavio je projektni tim, voditeljica Nina Zore, i izvoditeljice na projektu Sanja Živković, Anja Marković, Ivana Jašić i Andrea Novaković.

Za sudjelovanje na projektnim aktivnostima još uvijek se možete javiti na ured.vcd@gmail.com ili 0915455147. Više o projektu saznajte ovdje.

Prva aktivnost, fokus grupa Lokalna zajednica i mladi- životne prilike i neprilike, održat će se 19.1. u 17h i trajat će 2 sata.

Projekt se odvija uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Datum:
13.01.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X