Dura
Novosti

Održan radi sastanak na temu obilježavanja 1700-te obljetnice smrti Sv.Vlaha

Održan radi sastanak na temu obilježavanja 1700-te obljetnice smrti Sv.Vlaha
Održan radi sastanak na temu obilježavanja 1700-te obljetnice smrti Sv.Vlaha
Predstavnici Grada Dubrovnika, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, Europskog doma Dubrovnik, Dubrovačke Biskupije te ostalih dionika u kulturi i turizmu s područja grada Dubrovnika održali su radni sastanak na temu obilježavanja 1700-te obljetnice smrti Sv.Vlaha, 9.veljače 2015. godine u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika .

Cilj radnog sastanka bio je okupiti sve potencijalne dionike i organizatore Obljetnice, kako bi se dogovorila koordinacija te okvirni program cjelogodišnje manifestacije obilježavanja 1700-te obljetnice smrti Sv.Vlaha.

Sastanku su prisustvovali i članovi Bratovštine festanjula Sv.Vlaha, koji su istaknuli važnost tradicijskih običaja prilikom obilježavanja Feste te predstavnici turističkih agencija i vodiča grada Dubrovnika koji su se složili da će se njihova turistička ponuda naredne godine proširiti sadržajima i aktivnostima na temu Obljetnice, kako bi se posjetitelji Grada upoznali s važnošću uloge Sv.Vlaha u povijesti Dubrovnika.

Na kraju sastanka odabran je uži organizacijski tim predvođen DURA-om, a koji će nastaviti koordinirati svim čimbenicima ove velike obljetnice.

Datum:
10.02.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X