Dura
Novosti

SAJAM ZADRUGA HRVATSKIH BRANITELJA

SAJAM ZADRUGA HRVATSKIH BRANITELJA
SAJAM ZADRUGA HRVATSKIH BRANITELJA
Ministarstvo branitelja u okviru održavanja sajma zadruga hrvatskih branitelja organiziralo je 11. ožujka 2015. g. okrugli stol u Dvorani Visia u Dubrovniku na kojem su prisustovali i predstavnici razvojne agencije DURA-e.

Na okruglom stolu predstavile su se braniteljske zadruge te njihov djelokrug djelatnosti, ali i mogućnosti koje zadruge mogu koristiti kroz dostupna sredstva Ministarstva turizma i Fond za zaštitu okoliša.

Na sastanku koji je prethodio okruglom stolu, a na kojem su prisustvovali predstavnici Grada Dubrovnika i Ministarstva branitelja, direktorica DURA-e Andrea Novaković predložila je da se organizira sastanak pri samom ministarstvu u suradnji s razvojnim agencijama kako bi se napravio pregled potreba zadruga i mogućnosti koje im fondovi pružaju, dok im razvojne agencije stoje na raspolaganju za izradu projekata.

Ideja je prihvaćena od strane prisutnih te će DURA zajedno sa Ministarstvom pripremiti ovakav sastanak.

Datum:
11.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X