Dura
Novosti

PRIKUPLJANJE SREDSTAVA PUTEM CROWFUNDING PLATFORMI

PRIKUPLJANJE SREDSTAVA PUTEM CROWFUNDING PLATFORMI
PRIKUPLJANJE SREDSTAVA PUTEM CROWFUNDING PLATFORMI
U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE i Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) održano je predavanje o prikupljanju novčanih sredstava putem crowdfunding platformi. Na predavanju je sudjelovala i djelatnice DURA –e, Jelena Brbora.

Predavač Mihovil Barančić sudjelovao je dosad u tri uspješno završene crowdfunding kampanje u kojima je prikupljao novac za ZIP-ov akceleratorski program, na kojoj je ZIP prikupio ukupno 68,700 funti.

Zatim je za udrugu Šapica pomogao prikupiti preko 15,000 dolara za pomoć u izgradnji azila za napuštene pse i mačke. Nedavno je sudjelovao i u kampanji Ive Špigela za izdavanje knjige “The European Startup Revolution” na kojoj je prikupljeno preko 12,000 dolara.

Na predavanju su objašnjeni mehanizmi putem kojih se može pristupiti crowdfunding kampanjama, objašnjeno je što učiniti u sklopu pripreme, kao i koje stvari se nikako ne smiju činiti.

Crowfunding financiranje nadolazeći je trend financiranja u Hrvatskoj te svakako potentan izvor sredstava za inspirativne projekte.

Datum:
02.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X