Dura
Novosti

INFO DAN – ZA BOLJU PROMETNU POVEZANOST

INFO DAN – ZA BOLJU PROMETNU POVEZANOST
INFO DAN - ZA BOLJU PROMETNU POVEZANOST
U financijskom razdoblju 2014. – 2020. Hrvatskoj je na raspolaganju više od 80 milijardi kuna iz strukturnih i investicijskih fondova Europske unije.

Vlada Republike Hrvatske koristi ova sredstva za razvoj poduzetništva, inovacija i konkurentnosti; poticanje zaposlenosti i obrazovanja; bolje prometno povezivanje i unaprjeđenje prometne infrastrukture; efikasnije gospodarenje otpadom i brigu o okolišu te ravnomjerniji razvoj svih hrvatskih krajeva.

Pozivaju se svi zainteresirani na predstavljanje ulaganja u prometnu infrastrukturu i politike kroz fondove Europske unije koje će se održati u Splitu, na Ekonomskom fakultetu, 10. travnja 2015. godine s početkom u 11 sati.

Prezentacije će održati potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prof. dr. sc. Branko Grčić i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, dr. sc. Siniša Hajdaš Dončić te korisnici europskih fondova, koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva.

Ukoliko želite prisustvovati događaju molimo Vas da se prijavite putem e maila: goran.skec@mppi.hr slanjem osobnih podataka;  ime i prezime, instituciju, funkciju te kontakt mail i broj mobitela do 8. travnja 2015 godine. Potvrdu sudjelovanja dobit ćete  putem e maila.

DOKUMENTI:

Poziv

Program

Datum:
03.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X