Dura
Novosti

Prvi partnerski sastanak projekta “Sustainable tourist development”

Prvi partnerski sastanak projekta “Sustainable tourist development”
Prvi partnerski sastanak projekta
U prostorijama DURA-e 21.04.2015. održan je prvi partnerski sastanak projekta „Sustainable tourist development – From Herzegovina trails to Dubrovnik Elafiti islands”.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici DURA-e i Turističke zajednice grada Dubrovnika, predstavnici LINK-a, općine Ravno te predstavnici Oxam-a.

Riječ je o projektu financiranom u okviru programa IPA prekogranične suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina. 

Projekt se provodi na područjima općina Ravno, Neum, Ljubinje i Trebinje (BiH), te grada Dubrovnika i Elafitskih otoka (HR). Glavni cilj projekta je produženje turističke sezone i ponude na pograničnom području BiH i Hrvatske, odnosno razvoja kontinentalnih i otočnih područja oko turističkih urbanih centara, Mostara i Dubrovnika. 

Na sastanku su se spomenule dosadašnje održane aktivnosti te su se ustanovili planovi za buduće.Istaknulo se zadovoljstvo dosadašnjim projektnim radom, te se nadamo da će na isti način projekt nastaviti svoju provedbu.

Datum:
21.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Monitoring projekta „ Sustainable tourist development “

Dura

Izrada plana za upravljanje i promociju Via Dinarica Plave Staze

Dura

Održana edukacija trenera u okviru EU projekta Tourban

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X