Dura
Novosti

„Pet navika-Shawn Achor“

„Pet navika-Shawn Achor“
„Pet navika-Shawn Achor“

Seminar „Pet navika-Shawn Achor“ održan je 24.04.2015. u prostorijama Razvojne agencije DURA-e. Na seminaru su Jasna Bratulić i Martin Piškorić iz „Dinamika Coaching“ predstavili globalno negativne trendove i aktualne pristupe njihovog rješavanja u odnosu na angažiranost zaposlenika, te pokazali mogućnosti za osobnu i organizacijsku promjenu. 

Prema Gallupovom istraživanju 94 države svijeta, Hrvatska drži zadnje mjesto uz samo 3 % onih koji angažirano pristupaju svojim radnim obvezama. To drugim riječima znači kako je 97 % onih koji su nezadovoljni.

Područje pozitivne psihologije i neuroznanosti trenutno pružaju najbolji odgovor na izazov angažiranosti. Jedan od vodećih eksperata na području angažiranost zaposlenika, Shawn Achor, osmislio je na temelju svog istraživanja model od sedam principa „koji donosi dokazanu znanost pozitivne psihologije i njezin utjecaj na angažiranost, fleksibilnost, sklad i optimizam na radnom mjestu.

Na seminaru su se obradili mnogi primjeri iz prakse zainteresiranih sudionika i raspravljalo se o načinima na kojima se treba pristupiti nezainteresiranosti zaposlenika i vlastitoj angažiranosti.

Datum:
28.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X