Dura
Novosti

U nedjelju prodajna izložba dubrovačkih poduzetnica

U nedjelju prodajna izložba dubrovačkih poduzetnica
U nedjelju prodajna izložba dubrovačkih poduzetnica

U organizaciji dubrovačke podružnice Hrvatske udruge poslovnih žena “Krug”, a uz Svjetski dan poduzetnica, prodajna izložba održat će se u nedjelju, ispred crkve sv. Vlaha, od 9 do 13 sati.

 

Tom prilikom prestavit će se kreativne ženske ruke s njihovim najboljim gastro i drugim uporabnim proizvodima, pod motom: autohtono, kreativno i kvalitetno.

 

“Nakon različitih akcija koje smo do sada imale počevši od humanitarnih, preko edukativnih do rekreativnih u prirodi, ove godine odlučile smo se Svjetski dan poduzetnica obilježiti radno, u duhu klasičnog ženskog poduzetništva, a opet u duhu solidarnosti s plemenitim ciljem.” – navele su dubrovačke poduzetnice.

 

“Ovo je poziv svim Dubrovkinjama, Dubrovčanima i posjetiteljima Grada da posjete ovu izložbu i svojim sudjelovanjem daju potporu vrijednom i predanom radu žena zahvaljujući kojima možemo reći da imamo tradiciju i da smo sačuvali dio baštine kojeg su nam naši stari prenijeli.A ono najvažnije, ukupan prihod ove akcije namijenjen je stvaranju boljih mogućnosti za osobe s invaliditetom. Kupnjom ovih proizvoda, povećavamo šansu za edukaciju i zapošljavanje jedne osobe s invaliditetom. Sudjelujte u proslavi ženskog poduzetništva, a mi ćemo Vas dočekat na Stradunu u tenisicama, baletankama ili boroletama marke Borovo s osjećajem ponosa u znak podrške hrvatskoj proizvodnji.” – navodi se u priopćenju dubrovačke podružnice Hrvatske udruge poslovnih žena.

 

Ovogodišnju akciju podržava i prati Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije, uz HGK- Županijsku komoru Dubrovnik.

 

Datum:
14.05.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X