Dura
Novosti

SMART CITY DUBROVNIK

SMART CITY DUBROVNIK

SMART CITY DUBROVNIK
Sastanak na temu “Smart City Dubrovnik”, kojem su sudjelovali IBM, CISCO, DT, HT, Deloitte, te predstavnici Grada, gradonačelnik Andro Vlahušić, dogradonačelnik Željko Raguž i Razvojna Agencija DURA, održan je 24.lipnja 2015.godine u Maloj vijećnici.

Na sastanku su prestavnici Grada objasnili svakodnevne probleme s kojima se susreću građani Dubrovnika, turisti i posjetitelji, dok su navedene renomirane tvrtke predstavile svoje tehnološke mogućnosti i iskustva u okviru Smart City koncepta. Predstavljena je i Smart City Dubrovnik strategija iz koje su jasno vidljive potrebe i idejna rješenja, te plan i smjernice razvoja Dubrovnika u ovom višegodišnjem projektu. Sudionici su se složili dalje razmotriti strategiju i krenuti s pilot projektom iz kojeg bi dobili rezultate i parametre za budući razvoj većih projekata na razini cijelog grada.

Datum:
24.06.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X