Dura
Novosti

KRENUO DRUGI KRUG PODUZETNIČKOG IMPULSA

KRENUO DRUGI KRUG PODUZETNIČKOG IMPULSA
KRENUO DRUGI KRUG PODUZETNIČKOG IMPULSA
Ministarstvo poduzetništva I obrta je objavilo drugi javni poziv za slijedeće programe:

Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) za Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije.Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 20.07.2015. do 03.08.2015. godine.

Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) za Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti.Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 20.07.2015. do 03.08.2015. godine.

Inozemni sajmovi

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) za sudjelovanje na međunarodnim sajmovima i sličnim manifestacijama.Poziv se objavljuje na mrežnim stranicama Ministarstva (www.minpo.hr), a prijave se zaprimaju isključivo 20.07.2015. do 03.08.2015. godine.

Datum:
07.07.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X