Dura
Novosti

Science Underground Akademija u DURA-i

Science Underground Akademija u DURA-i
Science Underground Akademija u DURA-i
Kreativni ste, volite sticati nove vještine i zanima vas uradi-sam znanost, elektronika, biotehnologija, 3D printanje, biohakiranje, novomedijska umjetnost, BioArt, općenito suvremena znanost i umjetnost…

Prijavite se na:

Science Underground Akademiju – ljetnu školu integrirane postmoderne znanosti i umjetnosti.

Kroz niz integriranih praktičnih radionica, polaznici će se upoznati sa svim oblicima postmoderne kulture znanosti i znanosti koja se koristi u suvremenoj umjetnosti, te usvojiti osnovne tehnike za njihovo prakticiranje. 

Bogat program obuhvaća mnoštvo aktivnosti; od dizajna i proizvodnje korisnih elektroničkih naprava, izgradnje uradi-sam kućnog laboratorija i laboratorijske opreme za znanstvena i umjetnička istraživanja, eksperimentiranja sa multimedijalnom i interaktivnom umjetnosti, korisnim mikroorganizmima i novim materijalima poput: živih stanica, tkiva i 3D ispisa do terenskih i podvodnih ekoloških ekspedicija, stvaranja novih ideja i inovacija.

Program akademije prilagođen je za početnike u području elektronike, programiranja i biotehnologije i otvoren je za međunarodne sudionike (program će se održavati na engleskom i hrvatskom jeziku). 

Akademija traje 6 dana, s početkom 17. Kolovoza 2015.Održati će se u:Laboratoriju za Istraživanje i Razvoj tvrtke Gen0 Industrija d.o.o. koja se nalazi u okviru poduzetničkog inkubatora “Tvornica ideja” na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik (unutar zgrade DURA)

Broj polaznika je ograničen, pa ako ste zainteresirani požurite i osigurajte svoje mjesto. 

Upute za prijave i više informacija o programu možete naći ovdje .

Datum:
11.08.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X