Dura
Novosti

Novi asistenti osposobljeni za rad s učenicima

Novi asistenti osposobljeni za rad s učenicima
Novi asistenti osposobljeni za rad s učenicima
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske iz Europskog socijalnog fonda dodijelio je Gradu Dubrovniku 705.648,77 kuna bespovratnih sredstava za program asistenata u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju, koji se već godinama kontinuirano provodi u dubrovačkim osnovnim školama. Tom prigodom zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić uručila je danas certifikate o stručnoj osposobljenosti polaznicima edukacije „Asistenti u nastavi”, novim asistentima osposobljenim za rad s učenicima s teškoćama u razvoju.

U prijavi projekta i pripremi natječajne dokumentacije sudjelovala je i Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, koja će i dalje koordinirati realizaciju cjelokupnog projekta.

Zamjenica Šimac Bonačić izrazila je ponos uspjehom suradnje Grada, DURE, osnovnih škola i polaznika edukacije te dodala kako je ipak najveće zadovoljstvo kod roditelja djece koja imaju potrebu za asistentom.

Datum:
04.11.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X