Dura
Novosti

Konzultativni sastanci u sklopu OH2O-POLO projekta

Konzultativni sastanci u sklopu OH2O-POLO projekta
Konzultativni sastanci u sklopu OH2O-POLO projekta

       U sklopu projekta OH2O-POLO, kojeg provode VK JUG CO u suradnji s DURA-om i u partnerstvu sa VK Jadranom i klubovima Bellevue, Cavtat, Gusar i KPK iz Hrvatske te Bijela, Primorac, Cattaro i Budva iz Crne Gore organizirani su konzultativni sastanci sa lokalnim službenicima općina i gradova: Herceg Novi, Kotor, Budva, Konavle, Dubrovnik, Župa Dubrovačka na temu izrade i provođenja politika za sport i mlade, Zaključci sa sastanaka biti će tematizirani na dvodnevnoj Regionalnoj prekograničnoj konferenciji ”Mladi i sport u lokalnim zajednicama’, koja se očekuje početkom travnja 2016. godine.

Glavni cilj projekta je uspostaviti redovnu suradnju između partnera, institucija, ljudi i mladih iz Herceg Novog, Kotora, Budve, Dubrovnika, Cavtata, Župe Dubrovačke i Korčule s ciljem osnaživanja sportskih veza, podrške društvenom i profesionalnom razvoju djece i mladih kroz sport.

Datum:
08.02.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X