Dura
Novosti

Odobren novi EU projekt EVOLAQ

Odobren novi EU projekt EVOLAQ
Odobren novi EU projekt EVOLAQ
U okviru projekta EVOLAQ (Enhancing Volonteering Actions and Quality in Europe) koji se financira iz programa Europa za građane, direktorica DURA-e, Andrea Novaković, sudjelovala je na prvom partnerskom sastanku od 1. do 3. svibnja koji se održao u austrijskom gradu Linzu.

Riječ je o projektu ukupne vrijednosti oko 900 000 kuna, a u kojem sudjeluje 9 partnera iz Njemačke, Švedske, Finske, Austrije, Italije, Latvije te iz Hrvatske kao jedini partner Grad Dubrovnik. 

Cilj projekta je promoviranje volonterstva na više razina, a ponajviše kao vještine koja može doprinjeti zapošljavanju ranjivih skupina društva. 

Projekt se operativno provodi u DURA-i, dok će u okviru projektnih aktivnosti sudjelovati predstavnici Volonterskog centra Dubrovnik te Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo. 

Na sastanku je dogovorena dinamika sljedećih aktivnosti na projektu. U Dubrovniku će se u studenom ove godine organizirati posredstvom projekta transnacionalni događaj koji će okupiti sudionike iz svih gore spomenutih partnerskih zemalja, a na temu volonterstva i mladih.

Datum:
09.03.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X