Dura
Novosti

NAJAVA – Razvoj poslovne infrastrukture

NAJAVA – Razvoj poslovne infrastrukture
NAJAVA - Razvoj poslovne infrastrukture
Ministarstvo poduzetništva i obrta najavilo je natječaj Razvoj poslovne infrastrukture s ciljem ulaganja u poduzetničko poslovnu infrastrukturu. Natječaj se očekuje u svibnju, 2016. godine.

Cilj natječaja: Ulaganja u poduzetničko poslovnu infrastrukturu s ciljem poboljšanja kvalitete takve infrastrukture i povećanjem broja proizvoda/usluga koje omogućava infrastruktura, a koji će koristiti poduzetnicima u rastu i razvoju njihovog poslovanja, u svrhu privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta u malim i srednjim poduzećima.

Prihvatljivi prijavitelji su Jedinice lokalne/područne (regionalne) samouprave i Poduzetničke potporne institucije u javnom ili privatnom vlasništvu osim poduzetničkih zona i centara kompetencija. 

Prihvatljive aktivnosti moraju biti vezane za ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja imaju za cilj opremanje i/ili izgradnju/rekonstrukciju nove tj. postojeće poduzetničko poslovne infrastrukture. Pod prihvatljive troškove spadaju:• Troškovi izgradnje/rekonstrukcije i/ili opremanje poduzetničke infrastrukture (kupnja zemljišta, objekta, sitnog inventara, vozila nije prihvatljiva)• Troškovi upravljanja projektom• Troškovi vidljivosti projekta• Nabava patenata, autorskih prava, znanja ili drugih vrsta intelektualnog vlasništva.

Najniži iznos potpore za opremanje koji se može dodijeliti iznosi 500.000,00 kn, a najviši iznos potpore je 5.000.000,00 kn.Najniži iznos potpore za opremanje i izgradnju/rekonstrukciju iznosi 1.500.000,00 kn, a najviši iznos 40.000.000,00 kn.

Datum:
13.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X