Dura
Novosti

Pridruži se Zelenoj i Plavoj čistki 22. i 23. travnja!

Pridruži se Zelenoj i Plavoj čistki 22. i 23. travnja!
Pridruži se Zelenoj i Plavoj čistki 22. i 23. travnja!
Zajednička  akcija čišćenja divljih odlagališta otpada, uvala i podmorja, koja je ujedno i dio globalnog pokreta Let’s do it! i godišnjih akcija World Cleanup, najveći je ekološki volonterski projekt u svijetu i Hrvatskoj, koji se organizira povodom obilježavanja Dana Planeta zemlje.  

Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, i ove godine, u suradnji s DURA-om, Javnom ustanovom Rezervat Lokrum, Osnovnom školom Lapad,  Vatrogasnom zajednicom Grada Dubrovnika, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Rijeka dubrovačka, Udrugom mladih Orlando, Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku, Erasmus student networkom, Crvenim Križem,  Inicijativom građana park šuma Hladnica, Čistoćom Dubrovnik, i Upravnim odjelom za promet, stanogradnju i razvojne projekte organizira akciju čišćenja 22. travnja i 23. travnja 2016. godine.

Stoga Vas pozivamo da se volonterski pridružite ovoj hvalevrijednoj akciji čišćenja nepravilno i nedopušteno odbačenog otpada u petak 22. travnja i subotu 23. travnja na lokacijama: 

Petak, 22. travnja
Osnovna škola Lapad: početak u 9.00 h
Lokrum: polazak brodom u 10.00 h iz Gradske luke

 Subota, 23. travnja
Lokrum: polazak brodom u 9.00 h iz Gradske luke
Područje oko Stare bolnice i park Gradac: početak u 9:00 h
Komolac, dio uz cestu prema Brgatu:  početak u 8:00 h
Šumoviti dio u Hladnici: početak u 9:00 h 

Kontakt osoba:Martina Barkiđijam: 098/906-8901
e: mbarkidija@dubrovnik.hr 

Dvodnevni program na Lokrumu možete pronaći na www.lokrum.hr

Datum:
21.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X