Dura
Novosti

Radni sastanak DURA-e i VURA-e

Radni sastanak DURA-e i VURA-e
Radni sastanak DURA-e i VURA-e
Radni sastanak na temu “Zeleno – plava inicijativa”, projekt suradnje dvaju gradskih razvojnih agencija DURA-e i VURA-e održan je 4. svibnja 2016. u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara na kojoj je sudjelovala i Andrea Novaković, direktorica DURA-e.

Riječ je o inicijativi spajanja poslovnih subjekata kontinentalne i jadranske Hrvatske u jedinstvene prodajno-izložbene prostore u Dubrovniku i Vukovaru kako bi se obogatila postojeća ponuda, kako za lokalno stanovništvo tako i za posjetitelje dvaju gradova. Osim prodajnih mjesta, cilj projekta je kreirati zajedničku mrežu partnera te organizacija zadružnog modela te logistike.DURA i VURA ujedno su organizirale i koordinacijski sastanak s razvojnim agencijama s područja Osječko – baranjske i Vukovarsko- srijemske županije kako bi razgovarali o aktualnostima udruženja lokalnih razvojnih agencija ALDA.

Datum:
05.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X