Dura
Novosti

Predstavljanje Udruženja lokalnih razvojnih agencija

Predstavljanje Udruženja lokalnih razvojnih agencija
Predstavljanje Udruženja lokalnih razvojnih agencija
Dana 05. svibnja 2016. godine, u suradnji Razvojne agencije grada Dubrovnika i Razvojne agencije grada Vukovara, održano je predstavljanje Udruženja lokalnih razvojnih agencija ALDA. Na sastanku su sudjelovali predstavnici lokalnih razvojnih agencija Vukovarsko – srijemske i Osječko – baranjske županije te druge Poduzetničke potporne institucije i razvojni dionici (LAG-ovi, poduzetnički centri i dr.).

Direktorica Razvojne agencije grada Dubrovnika DURA-e, Andrea Novaković predstavila je razloge osnivanja Udruženja ALDA te aktivnosti koje su obilježile inicijativu do sada. U dosadašnjem radu lokalnih razvojnih agencija utvrđen je niz problema i prepreka s kojima se lokalne razvojne agencije susreću u svom radu. Kroz inicijativu Udruženje ALDA umrežavanjem se stvaraju mogućnosti za razvoj, kako lokalnih razvojnih agencija tako i gradova i mjesta u kojima djeluju i koje razvijaju.

Na sastanku je predstavljena inicijativa Razvojne agencije Vukovar za pokretanje portala za lokalne agencije u obliku e-aplikacije koji bi imao višestruku ulogu te bi olakšao rad lokalnih agencija.

Datum:
10.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X