Dura
Novosti

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA OVLAŠTENE CERTIFIKATORE I PROJEKTANTE

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA OVLAŠTENE CERTIFIKATORE I PROJEKTANTE

 

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA OVLAŠTENE CERTIFIKATORE I PROJEKTANTE
DURA u suradnji s Gradom Dubrovnikom objavljuje Javni poziv ovlaštenim osobama koje žele provoditi energetske certifikate i izradu projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama koje će biti uključene u Program povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama na području Grada Dubrovnika.

Javni poziv je upućen ovlaštenim pravnim osobama za energetsko certificiranje i izradu projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti zgrada sa složenim tehničkim sustavom.

Cilj Javnog poziva je prikupiti zadovoljavajući broj energetskih certifikatora i projektanata raspoloživih za provođenje energetskih pregleda i certificiranje te izrade projekata povećanja energetske učinkovitosti višestambenih zgrada u skladu s predviđenom dinamikom provedbe Programa, čime će se omogućiti svim suvlasnicima višestambenih zgrada na području grada Dubrovnika da pod istim uvjetima ostvare usluge provedbe energetskog pregleda, certificiranja i izrade projekta energetske obnove.

Lista energetskih certifikatora i projektanata bit će javno dostupna te će suvlasnici s te liste odabirati ovlaštene osobe koje će provesti ovim Javnim pozivom predviđene aktivnosti u svrhu prijave i povlačenja sredstava Grada Dubrovnika za povećanje energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama.U tom smislu, ovaj Javni poziv objavljen je u svrhu provedbe Programa povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama na području Grada Dubrovnika te DURA po njemu neće sklapati ugovorne odnose s odabranim ovlaštenim osobama.

Predmet Javnog poziva je podijeljen na grupe dvije grupe:

  1. Energetski pregled i energetsko certificiranje,
  2. Izrada projektne dokumentacije povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama.

U okviru navedenog Programa planirana je izrada najmanje 50 energetskih pregleda višestambenih zgrada s izradom energetskih certifikata te izrada projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti za 50 višestambenih zgrada.

DOKUMENTACIJA:

JAVNI POZIV za ovlaštene certifikatore i projektante

Prijavni obrazac – Certifikatori

Prijavni obrazac – Projektanti

Tehnički uvjeti

Datum:
27.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X