Dura
Novosti

Nova internetska platforma „Dubrovačko oko“

Nova internetska platforma „Dubrovačko oko“
Nova internetska platforma „Dubrovačko oko“
Nova internetska platforma Grada Dubrovnika „Dubrovačko oko” dostupna je građanima od utorka, 19. srpnja, a iza koje stoji startup “Enum Software” pokrenut u poduzetničkom inkubatoru DURA-e . Mladi programeri Enuma već su osmisli i uspješnu aplikaciju za Dubrovačku karticu (DU Card).

„Dubrovačko oko” interaktivna je platforma za komunikaciju građana s upravnim tijelima Grada Dubrovnika kao i gradskim komunalnim tvrtkama s ciljem što učinkovitijeg rješavanja komunalnih problema.

Osim web stranice građanima je na raspolaganju i pripadajuća istoimena aplikacija koja se za Android i iOS operativne sustave može preuzeti sa stranice www.dubrovacko-oko.hr.
Korištenjem web stranice ili aplikacije, u samo nekoliko klikova, uključujući i neophodnu registraciju, građani sada mogu prijaviti različite kvarove, primjerice na javnoj rasvjeti, oštećenja na gradskim prometnicama ili bilo koji oblik komunalnog nereda tako što će korištenjem ove platforme poslati kratki opis problema, fotografiju i lokaciju. Na ovaj način postaju pravi partneri Gradskoj upravi i komunalnim tvrtkama kako bi reakcija bila što brža i učinkovitija na obostrano zadovoljstvo.

Datum:
21.07.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X