Dura
Novosti

14. Međunarodna konferencija mladih 2016

14. Međunarodna konferencija mladih 2016
14. Međunarodna konferencija mladih 2016
Savez mladih Kruševo poziva vas na 14. Međunarodnu konferenciju mladih Europske vrijednosti za budućnost zemalja jugoistočne Europe (European Values for the future of SEE countries) koja će se tradicionalno odrľati u Kruševu od 22. do 26. rujna 2016.

60 sudionika iz 16 zemalja (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Francuska, Grčka, Njemačka, Kosova, Crne Gore , Italija, Rumunjska, Srbija, Slovenija, Turska, Poljska i Makedonija)
zajedno će kreirati i dijeliti preporuke i inovativna rješenja za najvažnija pitanja s kojima se regija suočava.

Događanje će pružiti inspirativan uvid u različite teme važne za mlade u regiji i Europi te biti platforma za razmjenu dobre prakse i idealna prilika za umrežavanje između različitih dionika.

Očekuje se da će rezultat konferencije biti impresivan skup zajedničkih planova i akcija usmjerenih na poticanje mladih ljudi da budu promjena koju žele vidjeti u jugoistočnoj Europi i Europi u cjelini.

Sudionici: osobe koje rade s mladima, voditelji mladih, mladi aktivisti, multiplikatori, predstavnici mreža mladih 

Troškovi konferencije: troškovi smještaja i hrane pokriveni u potpunosti, troškovi putovanja u iznosu od 80% ukupne cijene 

Rok za prijavu: 15. rujna 2016 

Prijavni obrazac i opširnije informacije pogledajte ovdje

Datum:
22.08.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X