Dura
Novosti

Obilazak rekreativno biciklističke staze na Šipanu

Obilazak rekreativno biciklističke staze na Šipanu
Obilazak rekreativno biciklističke staze na Šipanu
U sklopu treće monitoring posjete od strane predstavnika JTS-a programa Prekogranične suradnje Hrvatska-BiH 2007-2013, djelatnici DURA-e, u pratnji izvođača radova, obišli su građevinske radove na rekreativno-biciklističkoj stazi na otoku Šipanu.
Izgradnja nove i obnova postojeće rekreacijsko-biciklističke staze u dužini od 2.5 km, jedan je od glavnih ciljeva projekta ”Razvoj održivog turizma- Putem staza Hercegovine, sve do Elafitskih otoka” , koji Turistička zajednica Grada Dubrovnika, u suradnji sa DUROM i ostalim partnerima, provodi od kraja studenog 2014.godine.

Postavljena signalizacija, izgradnja odmorišta te popratni sadržaji, doprinijeti će obogaćivanju ponude sve popularnijeg tzv. ”outdoor turizma”, koji je nužan da bi se Elafitski otoci konkurentno predstavljali na svjetskim tržištima i pratili trendove u turističkom sektoru.

Datum:
09.09.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X