Dura
Novosti

ODRŽAN PRVI TEDxDUBROVNIK

ODRŽAN PRVI TEDxDUBROVNIK
ODRŽAN PRVI TEDxDUBROVNIK
‘Living tomorrow’ bila je tema prvog TEDxDubrovnik koji se održao 28. listopada 2016 u Kazalištu Marina Držića. 

Riječ je o događaju koji je imao za cilj zbližiti ljude da bi dijelili iskustava u maniri TED-a, apolitične neprofitne platforme posvećene širenju vrijednih ideja u obliku dojmljivih jezgrovitih izlaganja.

Dubrovačka publika tako je imala priliku poslušati inspirativne govore koji su se bavili vizijom budućnosti i izazovima s kojima se čovjek svakodnevno susreće.

Govornici prvog TEDxDubrovnik bili su: Davor Ljubimir , Branimir Brkljač, Božidar Jukić, Mihovil Španja, Rebecca Charry Roje, Aleksandra Kolarić, Srećko Koralija, Tomica Šćavina, Ljoba Jenče, Mihaela Lekić, Gaella Gotwald, Siniša Car i Elizabeta Planinić, dok su najavljeni Rambo Amadeus i Cody McClain Brown u zadnji trenutak otkazali svoje nastupe zbog opravdanih razloga.

Predavanja su bila podijeljena u tri grupe uz glazbene predahe svjetski priznate dubrovačke skladateljice i jazz dive Maje Grgić koja je nastupila u pratnji Igora Vlahušića te nastup mladog dubrovačkog klasičnog gitariste Lovra Vrišića.

Događanju su prisustvovali i djelatnici DURA-e koja je ujedno bila jedan od sponzora TEDX-a.

Datum:
29.10.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X