Dura
Novosti

ZAVRŠNI DOGAĐAJ PROJEKTA “ODRŽIVI RAZVOJ TURIZMA”

ZAVRŠNI DOGAĐAJ PROJEKTA “ODRŽIVI RAZVOJ TURIZMA”
ZAVRŠNI DOGAĐAJ PROJEKTA
Završni događaj/diseminacija rezultata projekta „Održivi razvoj turizma – Preko hercegovačkih staza do dubrovačkih Elafita” održao se 15.11.2016. sa početkom u 11.00 sati, u prostorijama DURA-e, na kojem su pozdravnu riječ imali djelatnica DURA-e Nataša Mirić, direktorica Tirustičke zajednice gđa. Romana Vlašić.

Glavni cilj projekta je podrška širenju postojeće turističke ponude obalnog područja na unutrašnjost i područje otoka Elafita,  poboljšanje suradnje među pružateljima usluga u turizmu i operatora u Hrvatskoj i BiH potičući nove poslovne suradnje, a sve s ciljem povećanja ekonomskog razvoja prekograničnog područja.

U sklopu projekta napravljena je web stranica ( http://viadinarica-bluetrail.com/ ) koja je rezultat projekta a ujedno se na njoj nalaze informacije o turističkim sadržajima tzv. točke interesa prekogranničnog područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Projekt u trajanju od  24 mjeseca se provodio  na područjima općina Ravno, Neum, Ljubinje i Trebinje (BiH), te grada Dubrovnika i Elafitskih otoka (HR).

Projekt u partnerstvu implementiraju: Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar,  Općina Ravno, ATA- asocijacija avanturističkog turizma i OXFAM Italia iz Bosne i Hercegovine, te  Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, UHPA – Udruga putničkih agencija Hrvatske  i Kallipolis (Italija).  Projekat financira Europska unija u okviru IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska- Bosna i Hercegovina 2007-2013.

Datum:
15.11.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X