Dura
Novosti

BESPLATAN SEMINAR “OSNOVE PRAVA ZA PODUZETNIKE”

BESPLATAN SEMINAR “OSNOVE PRAVA ZA PODUZETNIKE”
BESPLATAN SEMINAR
DURA nastavlja sa Startup Akademijom u sklopu koje organizira besplatni seminar „Osnove prava za poduzetnike” koji će se održati u dva djela.

Prvi dio će se održati u utorak 31. siječnja 2017. godine s početkom u 16:00 gdje će polaznici dobiti detaljan uvid u slijedeće ugovore:

• Ugovor o radu

• Ugovori o djelu

• Autorski ugovor

• Menadžerski ugovor

koji su ujedno i prvi ugovori s kojima se poduzetnici susreću kada započinju sa širenjem svog poslovanje. Svaki od ovih ugovora ima svoje prednosti i svoje nedostatke. Koje su razlike, a koje sličnosti među njima saznajte više na našem predavanju namijenjenim poduzetnicima i svima onima koji to namjeravaju postati.

Nastavak ovog seminara će se održati 15.veljače, kada će polaznici dobiti detaljan uvid u slijedeće ugovore:

• Ugovori o isporuci roba i usluga i drugim oblicima poslovne suradnje

• Ugovori o ortakluku su druga najčešća tema koja muči poduzetnike koji sebi ne mogu priuštiti vlastitu pravnu službu koja bi servisirala njihove potrebe.

Seminar će se održati u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik, a predavačica je gđica. Viktorija Knežević koja će polaznike provesti kroz sve segmente osnova prava za poduzetnike.

Prijavite se na email: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Datum:
24.01.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X