Dura
Novosti

Održano predavanje Leventea Polyáka

Održano predavanje Leventea Polyáka
Održano predavanje Leventea Polyáka

Zaklada „Kultura nova“ u suradnji s DURA-om i Gradom Dubrovniku organizirala je predavanje Leventea Polyáka, urbanistom iz Budimpešte, 15. veljače 2017. u prostorijama DURA-e.

Levente Polyák, osnivač je  međunarodne organizacije Eutropian koja se bavi urbanističkim planiranjem, politikama i istraživanjima za unapređenje procesa urbane regeneracije europskih gradova. Predavanje je održano na temu inkluzivne, suradničke i održive projekte urbane regeneracije na primjerima dobre prakse iz mnogih europskih gradova. Cilj predavanja bio je doprinijeti daljnjem razvoju započetih projekata revitalizacije baštine ali i drugih objekata i lokaliteta za potrebe kulture, a kroz uključivanje organizacija civilnoga društva i lokalne zajednice u planiranje i upravljanje javnom kulturnom infrastrukturom i poticanju revitalizacije lokalne zajednice, povećanju pristupa kulturi i kreativnim aktivnostima, otvaranju mogućnosti za razvoj društvenog poduzetništva te povećanju ponude i raznolikosti kulturnih sadržaja i programa u gradu.

Datum:
16.02.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X