Dura
Novosti

Potpisan Memorandum u sklopu projekta OH20 POLO

Potpisan Memorandum u sklopu projekta OH20 POLO
Potpisan Memorandum u sklopu projekta OH20 POLO
Završna konferencija projekta OH20 POLO, na kojoj je potpisivanjem Memoranduma između 11 partnera službeno završen projekt, održana je 27.veljače 2017. godine u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.
Projekt su zajednički provodili PVK Jadran iz Herceg Novog, VK Primorac i VA Cattaro iz Kotora, VK Jug iz Dubrovnika i Dubrovačka razvojna agencija DURA.

Ognjen Kržić, direktor VK JUG CO, Miloš Mračević, voditelj projekta, Srđan Gavranić iz upravnog odbora JUG-a i Andrea Novaković iz DURA-e ukratko su prezentirali tijek provedbe projekta i njegove rezultate te se zahvalili svim partnerima na uspješnoj suradnji.

Projekt je provođen u okviru programa prekogranične suradnje između Crne Gore i Hrvatske, a trajao je 18 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 305 217,84 EUR. Vrijednost projekta za VK JUG CO iznosi 148.838,84 EUR od čega iznos sufinanciranja iznosi 40.513,93. Od ukupnog iznosa sufinanciranja VK JUG CO je od Ureda za udruge Vlade RH dobio 24.308,26 EUR.

Projekt OH20 POLO namijenjen je djeci i mladima, službenicima lokalnih vlasti iz područja sporta i društvenog djelovanja i osoblja klubova Jadran, Bijela, Primorac, Cattaro, Budva, Jug Bellevue, Cavtat, Gusar i Korčula. U okviru projekta održala su se četiri vaterpolska kampa na temu prekogranične suradnje i zdravlja, jedno natjecanje u plivanju, seminar za trenere i seminar za menadžere klubova te je nabavljena sportska oprema u vrijednosti od 27.884,8 EUR .

Partneri su izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima te potpisivanjem Memorandum potvrdili namjeru daljnje suradnje.

Datum:
28.02.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X