Dura
Edukacije

“Sedam koraka do kredita”

“Sedam koraka do kredita”

DURA u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak organizira za poduzetnike početnike i one koji to tek namjeravaju postati, radionicu „SEDAM KORAKA DO KREDITA – KAKO KORISTITI KREDIT ZA FINANCIRANJE POSLOVANJA?” koja će se održati u utorak 07. ožujka 2017. godine s početkom u 10:00 sati.

Cilj radionice je prenijeti znanja i vještine potrebne za pregovaranje i korištenje kredita, kao i lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita. Polaznici radionice upoznati će se s procedurom podnošenja kreditnog zahtjeva kroz praktični primjer pripreme i obrade potrebne dokumentacije. Također će steći znanja i vještina potrebne za natjecanje, pregovaranje i korištenje kredita, te kontrolu otplate obveze.

Raspored radionice:

10:00 – 10:30 Predstavljanje sudionika I način rada

10:30 – 11:30  Prezentacija: Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?
11:30 – 13:00  Vježba:

  • Priprema i prezentacija kreditnog zahtjeva;
  • Procjena kreditnog zahtjeva;
  • Procjena uspješnosti vježbe;
  • Pitanje i prijedlozi;

Radionicu vodi voditeljica područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) za Dalmaciju, gđa. Mira Krneta, a ista će se održati u prostorijama DURA-e (sala u prizemlju).

Prijave se zaprimaju na email: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271 najkasnije do 06. ožujka 2017.g


Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X