Dura
Novosti

TEČAJ JAPANSKOG JEZIKA

TEČAJ JAPANSKOG JEZIKA
TEČAJ JAPANSKOG JEZIKA
Udruga Matanka pokrenula je Centar za japanski jezik i kulturu te u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA-om i Dubrovačkim knjižnicama organizira besplatan tečaj japanskog jezika.

Ovim projektom Dubrovčanima se nudi mogućnost upoznavanja s jezikom, običajima i posebnostima ove dalekoistočne zemlje.

U prvih nekoliko mjeseci cilj je kroz tečajeve upoznati polaznike s terminologijom i pojmovima na japanskom jeziku koji su često korišteni u turizmu te na dinamičan i zanimljiv način s vremenom usvajati cjelokupnu materiju koja će sve zainteresirane približiti cjelokupnom spektru onoga što Japan čini privlačnim.

Tečaj je posebno atraktivan za turističke djelatnike kako bi poboljšali znanje i jezične vještine, te ostvarili što uspješniju komunikaciju i suradnju s brojnim japanskim turistima.

Tečaj će se održavati u prostoru Znanstvene knjižnice (Cvijete Zuzorić 4, 3. kat) utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati, a iako je besplatan, potrebna je prijava budući da je broj polazika ograničen. Prvo okupljanje je u utorak 4. Travnja 2017. godine
Svi zainteresirani prijaviti se mogu na adresu elektroničke pošte dujapanski@gmail.com te poslati svoje podatke (ime i prezime; zanimanje; kontakt).

Za više detalja nazovite 099/558 30 56

Datum:
04.04.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X