Dura
Novosti

TECHNE SUMMIT U DUBROVNIKU

TECHNE SUMMIT U DUBROVNIKU
TECHNE SUMMIT U DUBROVNIKU

Međunarodna konferencija pod nazivom „Techne Summit“ održat će se 6. i 7. svibnja 2017. godine u hotelu Dubrovnik Palace na kojoj je DURA „comunity partner“.

Riječ je o dvodnevnoj međunarodnoj tehnološkoj konferenciji koja djeluje kao platforma okupljajući glavne globalne igrače tehnološke industrije: govornike, poduzetnike, startupove, ulagače, korisnike te predstavnike medija.

Događaj pruža priliku za umrežavanje te otvara mogućnost raznih poslovnih suradnji, posebno na području Srednjeg istoka i Sjeverne Afrike.

Pored vrhunskih govornika iz cijelog svijeta na konferenciji sudjeluje i direktorica DURA-e Andrea Novaković kao govornik na panelu „Žene poduzetnice diljem svijeta – izazovi“ te stručni suradnik DURA-e Nikša Vlahušić  na panelu „Kako EU startupi mogu preživjeti u četvrtoj industrijskoj revoluciji“.

Tijekom konferencije odabrani mladi poduzetnici imat će priliku natjecati se za novčanu nagradu, jednog od najprestižnijih startup natjecanja u svijetu „Seedstars World“, koji je osnovan u Švicarskoj te je najbrže rastuća mreža mladih poduzetnika iz svijeta tehnologije. „Seedstars World“ čini izvrsnu platformu za daljnji razvoj poslovanja i nadogradnje, budući da omogućava direktan doticaj s potencijalnim ulagačima, što je inače i sama bit organizacije Techne Summita u Dubrovniku. Na ovo natjecanje prijavila su se i dva startupa iz DURA-inog inkubatora „Tvornica ideja“, Universal industries i Enum software, na što smo posebno ponosni.

Dosadašnja izdanja ovog značajnog događaja održana su u Egiptu, odakle je i potekla incijativa, da bi se krajem 2016. godine rodila ideja da se proširi na ostatak svijeta, tako da će ove godine osim u Dubrovniku „Techne Summit“ organizirati i u Italiji.

Inače, na dosadašnjim skupovima prijavljivalo se preko sto startupova iz 20 zemalja, 80 predavača, 6 natjecanja s 1600 prijavljenih sudionika u 2 workshopa i 55 predavanja. Navedeni Summit je prvo događanje ovog tipa u Dubrovniku, a želja nam je da postane tradicija.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u Hotel Dubrovnik Palace 6 i 7. svibnja.

Prijave i više informacija možete pronaći ovdje.

Datum:
21.04.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X