Dura
Novosti

Objavljen Javni poziv za nacionalno sufinanciranje LIFE projekata

Objavljen Javni poziv za nacionalno sufinanciranje LIFE projekata
Objavljen Javni poziv za nacionalno sufinanciranje LIFE projekata
Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Hrvatske vode osigurali su nacionalno sufinanciranje projekata usmjerenih na održivo upravljanje vodnim resursima i poboljšanje stanja okoliša koji se u 2017. godini prijavljuju na natječaj Programa LIFE Europske unije.

Program LIFE namijenjen je financiranju inovativnih rješenja i najboljih praksi u području zaštite okoliša i klimatskih aktivnosti. LIFE projekti usmjereni su na konkretne mjere i postizanje značajnih rezultata radi poboljšanja stanja okoliša, prirode i klime.

Iz LIFE programa projekti usmjereni na održivo upravljanje vodnim resursima mogu dobiti do 60% EU sredstava, a kako bi se korisnicima olakšalo zatvaranje financijske konstrukcije te time povećao broj kvalitetnih prijava, Hrvatske vode osigurat će do 40% od preostalog iznosa koji korisnik mora financirati. Nacionalno sufinanciranje mogu ostvariti korisnici registrirani u Hrvatskoj za aktivnosti koje se provode u Hrvatskoj.

Na LIFE program se mogu prijaviti javna tijela, privatne tvrtke i nevladine organizacije, a rok za dostavu zahtjeva za nacionalno sufinanciranje je 18. kolovoza 2017. godine.

Javni poziv i listu tema moguće je pronaći na: http://www.mzoip.hr/hr/ministarstvo/javni-pozivi-i-natjecaji.html

Datum:
19.07.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X