Dura
Edukacije

“KAKO IĆI U KORAK S PROMJENOM NA TRŽIŠTU”

“KAKO IĆI U KORAK S PROMJENOM NA TRŽIŠTU”

Želite doznati kako ići u korak s promjenama na tržištu? Prijavite se na radionicu koju smo za Vas  organizirali koja će Vam pomoći savladati te promjene. Radionica pod nazivom “Kako ići u korak s promjenom na tržištu” će se održatu u subotu, 28. listopada 2017. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati.

Na radionici će se obrađivati model KUĆE PROMJENE, kojeg mnogi smatraju najpraktičnijom i najkorisnijom psihološkom teorijom i to ne samo u poslovnom životu. Kuća Promjene je teorija – zapravo cijeli koncept o promjeni i produktivnosti. Svojim modelom, koncept utječe na promjenu u svim poduzećima i organizacijama i to u kratkom vremenu i uključujući sve zaposlene. Kako se vi ili oni oko vas bave promjenom može rezultirati kvalitetom vaših poslovnih rezultata, osobnom srećom i produktivnosti te odnosa koje stvarate.

Razumijevanje 4 faze promjene ne samo da pomaže liderima i menadžerima da vode svoj tim i organizaciju kroz nju, nego i njima samima olakšava prolazak kroz situacije kao što su unaprijeđena, nazadovanja, restrukturiranja i drugi životni događaji. Model Kuće Promjene potiče i olakšava individualnu i kolektivnu odgovornost, stvarajući temelj za aktivno i svjesno rukovođenje i predan timski rad.

TEME:

• Razumijevanje različitih psiholoških stanja i reakcija na promjene

• Osvijestiti faktore koji utječu na otpore promjenama

• Razlika između promjene i transformacije

• 4 faze svake promjene: zadovoljstvo, negiranje, kaos i inspiracija

• Liderstvo kroz promjenu

• Prepoznati promjenu koja hvata tržište i vas same u trenutku dok se ona događa

• Naučiti kada se prilagoditi, kada boriti a kada čekati

• Naučiti planirati za uspjeh u bilo kojem okruženju

PREDAVAČICA:

Tihana Dragičević je EMCC-ov coach, trener, learning consultant i managing director u Elevate-u. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School i NLP MAJSTOR, Richard Bandler. Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching i dva puta godišnje održava Practicing Coaching and Mentoring trening u Nizozemskoj. Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije 8 godina u coachingu i treningu individua, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga, razvoja potencijala tima i organizacije, motivacije i konflikata SDI®, komunikacije, osobnog razvoja te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA.

Prijavite se na:


Online: PRIJAVNICA

E-mail: mpuljas@dura.hr

Telefon: 020/640-271

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X