Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA “PRODAJA IZ PRAKSE”

ODRŽANA RADIONICA “PRODAJA IZ PRAKSE”
ODRŽANA RADIONICA

U okviru Startup akademije održali smo ovaj vikend još jednu radionicu pod nazivom „Prodaja iz prakse“.

Polaznici su na radionici:

  • Naučili kako predstaviti karakteristike, prednosti i isplativost proizvoda/ usluge klijentu na način da ga potaknete na kupovinu
  • Saznali kako izgradit odnos razumijevanja i povjerenja  sa klijentom u kratkom vremenu.
  • Osvijestili zašto je pristup i način na koji komuniciramo sa klijentom važan za uspješnu prodaju
  • Naučili korake  kako otkloniti i riješiti nedoumice  i sumnje kupaca oko proizvoda usluge koji nudite u prodajnom razgovoru.
  • Bili upoznati sa tehnikama za povećanje prodaje
  • Naučili  tehnike kako zatvoriti prodaju
  • Bili upoznati sa načinom kako poboljšati prodajne rezultate
  • Biti potaknuti  razmijeniti međusobna iskustva i primijeniti naučeno u poslu.

Voditeljica radionice je bila gđa. Snježana  Kupres –   NLP trener & coach,  Prodajni Trener  Expert Ing. zračnog prometa  sa više od 23 godine  iskustva u prodaji, od čega 19  godina na izvršnim pozicijama u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama.  Najduže radno iskustvu na izvršnoj poziciji  u zrakoplovnoj kompaniji  Malaysia Airlines. Danas, konzultant za tvrtku Tal Aviation Group zastupa i vodi prodaju za zrakoplovne kompanije  (Qantas, El Al, Catahy Pacific, Ethipoian Ailrines, Jet Airways na tržištima Hrvatske i Slovenije. Poslovni put  u području edukacija započinje 2007. godine, u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području, prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, Neuro Lingvističkog Programiranja, Coachinga. Edukacije  polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. stječe licencu certificirnaog trenera Neuro Linguističkog Programiranja 2016 godine kreće u vlastitu poduzetničku incijativu: savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja.

2017. zajedno sa partnerima pokreće Svjesno poslovanje  sa ciljem osvještavanja  nove razine poslovanja – usmjernost na ljude i njihove potencijale  kao poluge uspjeha organizacija. Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije  i surađuje sa brojinm tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu  neke od njih: ABC  Accelerator – Ljubljana,  Tal Aviation group -Izrael,  Korean Air, Seoul,Poslovni Dnevnik, Hub Impact, Centar za Mirovne Studije RH.

Datum:
04.12.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X