Dura
Novosti

DURA NA 5. DANU KARIJERA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU

DURA NA 5. DANU KARIJERA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU
DURA NA 5. DANU KARIJERA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU

U četvrtak, 22. veljače sudjelovali smo na Uvodnoj panel-diskusiji na temu “Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje” kojom je otvoren 5. Dan karijera u organizaciji Sveučilišta u Dubrovniku. Uz poznatog hrvatskog novinara Gorana Milića, na panel-diskusiji su sudjelovali Karla Andrić (Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca), Helena Rosandić (Bruketa&Žinić&Grey) te djelatnica DURA-e Marijana Puljas, viša stručna suradnica za komercijalne gospodarske djelatnosti.

Tijekom diskusije o raznim oblicima samozapošljavanja, Marijana je predstavila na koji sve način DURA može pomoći poduzetnicima pri početku poslovanja – od inkubatora, savjetovanja, Startup Akademije, TECH radionica… Zanimljiv je bio i komentar Helene Rosandić koja je, između ostalog, istaknula: “Super je ovo što radi DURA, imate toliko programa ovdje za koje sam čula da bih na neke i ja rado otišla.”

Drago nam je da naši programi imaju pozitivan odjek, a ovim putem zahvaljujemo Sveučilištu u Dubrovniku na pozivu za sudjelovanje na 5. Danu karijera!

Datum:
22.02.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X