Dura
Novosti

ODRŽANE DVIJE RADIONICE 3D MODELIRANJA

ODRŽANE DVIJE RADIONICE 3D MODELIRANJA
ODRŽANE DVIJE RADIONICE 3D MODELIRANJA

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s RIT Croatia, Sveučilištem u Dubrovniku i CITYOS fondacijom organizira niz od sedam TECH radionice za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja.

Peta po redu radionica „3D modeliranje“ održala se ovaj vikend u dva termina, 24. i 25. ožujka 2018. godine u prostorijama DURA-e.

Na radionici su polaznici stekli vještine potrebne za dizajniranje vlastitog proizvoda i njegovo ‘oživljavanje’ kroz proces 3D printanja. Naučili su ponešto o trenutačno dostupnim uređajima te kako izraditi i pripremiti svoj 3D model za print.

Predavač na radionici je Ivan Pavlović, strojarski inženjer s iskustvom u automobilskoj industriji. Radio je za sve vodeće auto proizvođače, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Porsche… Specijaliziran je za oblikovanje proizvodnih pogona za autoindustriju: postaja na montažnim trakama, hvataljki, postaja za zavarivanje, testnih klupa, te razvoj tehničkih crteža i planova. Entuzijast je za 3D printanje. Tu je temu proteklih godina predavao kao učitelj u mnogim školama i organizacijama.  Bivši je inženjer dizajna tvrtke EZ Engineering i suosnivač tvrtke AOX Development Studio. Trenutačno radi za Rimac Automobile. Asistent na radionici je bio Ivan Dodig.

Datum:
25.03.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X