Dura
Natječaji

PRIKUPLJANJE PONUDA ZA OBAVLJANJE USLUGA IZOBRAZBE ZA PRIPREMU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA ESF-NATJEČAJE

PRIKUPLJANJE PONUDA ZA OBAVLJANJE USLUGA IZOBRAZBE ZA PRIPREMU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA ESF-NATJEČAJE
PRIKUPLJANJE PONUDA ZA OBAVLJANJE USLUGA IZOBRAZBE ZA PRIPREMU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA ESF-NATJEČAJE

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske želi organizacijama civilnog društva kao potencijalnim prijaviteljima pružiti podršku u vidu osposobljavanja za pripremu projektnih prijedloga za prijavljivanje na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF) koji su u nadležnosti Ureda za udruge, kao i za provedbu projekata financiranih tim sredstvima. Ured za udruge poziva na suradnju pružatelje usluga izobrazbe/stručnjake za pripremu i provedbu projekata sukladno metodologiji Upravljanja projektnim ciklusom (engl. Project Cycle Management – PCM) te Upravljanja temeljenog na rezultatima (engl. Results Based Management – RBM) koji ispunjavaju uvjete navedene u OPISU POSLOVA.

Ponuda za obavljanje usluga izobrazbe mora biti dostavljena u pisanom obliku, na hrvatskom jeziku, i treba uključivati sljedeće:

– pismo namjere s kontakt informacijama,

– životopis/e stručnjaka u EUROPASS formatu,

– ispunjeni ponudbeni list i ponudbeni troškovnik, s uključenim prijedlogom sadržaja izobrazbe i cijenom usluge za sve izobrazbe, uključujući troškove izrade radnih materijala

– preporuku organizacije/pravne osobe kojoj je već pružena slična usluga.

Svoje ponude na ovaj poziv mogu dostaviti i pravne i fizičke osobe.

Ponude je potrebno dostaviti elektroničkim putem, na adresu elektroničke pošte: esf@udruge.vlada.hr, do 20. 4. 2018. godine u 16 sati.

Odabir pružatelja usluge obavit će povjerenstvo Ureda za udruge. Kriterij za odabir ponude je ekonomski najpovoljnija ponuda, a relativni ponder cijene je 100%.

Ponude će se ocjenjivati sukladno uvjetima iz natječajne dokumentacije, te će se od ponuda koje zadovoljavaju sve tražene uvjete, odabrati ona s najnižim iznosom cijene.

Odluka o odabiru će biti donesena do 30. 4. 2018. godine, a imena izabranog/ih kandidata bit će isti dan objavljena na mrežnoj stranici Ureda za udruge (http://udruge.vlada.hr).

Datum:
10.04.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X