Dura
Edukacije

RAZVOJ WEB APLIKACIJE

RAZVOJ WEB APLIKACIJE
RAZVOJ WEB APLIKACIJE

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s RIT Croatia, Sveučilištem u Dubrovniku i CITYOS fondacijom organizira niz od sedam TECH radionice za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.

Šesta po redu Tech radionica  „Razvoj web aplikacije“ održati će se 13. travnja 2018. godine u prostorijama Sveučilišnog Kampusa. (Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik).

Radionica je namijenjena srednjoškolcima, studentima i ostalim mladim osobama.

Polaznici će biti upoznati s Javascript/ Typescript programskim jezicima te razvojem Angular2 aplikacija u Visual Studio Code razvojnom okruženju. Polaznici će tijekom radionice izraditi aplikaciju za praćenje dnevnih zadataka.

PROGRAM RADIONICE:

Korak 1: Pregled tehnologija za razvoj modernih web aplikacija

Korak 2: Osnove Html-a

Korak 3: Osnove Css-a

Korak 4: Osnove Javascripta

Korak 5: Uvod u Visual Studio Code

Korak 6: Uvod u Angular2

Korak 7: Uvod u Typescript

Korak 8: Uvod u ifnrastrukturu interneta i cloud

Korak 9: JSON i server-client komunikacija

Korak 10: Razvoj frontend TODO list aplikacije

Korak 11: Uvod u ASP.NET core i .Net Core

Trajanje radionica je predviđeno od 10:00 – 18:00 sati.

Letak možete preuzeti ovdje.

Predavač na radionici je Đivo Jelić koji je zajedno s kolegama pokrenuo tvrtku Enum software j.d.o.o.. U okviru startupa razvio je aplikacije za projekt Dubrovnik card, Dubrovačko oko, Smart Parking i Solarna klupa. Dživo trenutno radi kao full stack Developer za tvrtku Enum software.

Prijavit se možete na:

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X