Dura
Novosti

TJEDAN EU FONDOVA

TJEDAN EU FONDOVA
TJEDAN EU FONDOVA

Posjetite Sajam EU mogućnosti i saznajte sve što Vas zanima o EU fondovima

I ove godine od 24. do 27. travnja Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s partnerskim institucijama, organizira „Tjedan EU fondova“ koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici. Široj javnosti, korisnicima i potencijalnim korisnicima bit će predstavljene aktualne mogućnosti korištenja fondova Europske unije, kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na brojnim predavanjima i predstavljanjima uspješnih projekata na Sajmu EU mogućnosti i drugim događanjima, kako bi saznali sve što ih zanima o EU fondovima. S obzirom na ograničene kapacitete dvorana u kojima će se održavati prezentacije građani se za sudjelovanje mogu prijaviti putem internetske stranice www.strukturnifondovi.hr.

utorak, 24. travnja, u Mariji Bistrici će se održati radionice na temu ruralnog razvoja i pripreme EU projekata u poljoprivredi, a održat će se i promocija domaćih poljoprivrednih proizvoda na manifestaciji ‘Naše domaće, sada i ubuduće’.

srijedu, 25. travnja, na šibenskoj tvrđavi Sveti Mihovil održat će se program s temama iz područja Europskog socijalnog fonda. Naglasak će biti na projektima obrazovanja, zapošljavanja i razvoja civilnog društva.

četvrtak, 26. travnja, u Zagrebu, u Plaza event centru, predstavit će se brojni projekti i aktualne mogućnosti financiranja iz operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Građani će u četvrtak moći posjetiti i „Sajam EU mogućnosti“ na kojemu će biti predstavljeni aktualni EU natječaji, planirani i realizirani projekti te iskustva korisnika. Na sajmu će se predstaviti i proizvodi raznih tvrtki koje svoje poslovanje jačaju uz pomoć EU sredstava, kao što su kozmetika na biljnoj bazi, hrvatski pjenušci, a bit će predstavljen i električni tricikli.

petak, 27. travnja, u Plaza event centru, održat će se posljednji događaj u okviru „Tjedna EU fondova“ na kojem će posjetitelji moći saznati više o mogućnostima financiranja kroz Europsku teritorijalnu suradnju i Programe Unije.

Detaljan program događanja možete preuzeti na linku: https://bit.ly/2HC23Z1

Datum:
23.04.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X