Dura
Novosti

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA – 11.5.2018. godine

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA – 11.5.2018. godine
DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA - 11.5.2018. godine

Povodom obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna, Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA u suradnji s Centrom za poduzetništvo, Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, Korčulanskom razvojnom agencijom za lokalni razvoj KORA-om i Općinom Ston organiziraju Dane otvorenih vrata EU projekata 2018., a u sklopu programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Naime, Hrvatska se i ove godine uključila u kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Obilježavanje Europskog tjedna počinje u Bruxellesu, gdje će u Odboru regija Predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu imati informativni štand te završava na otoku Korčuli s predstavljanjem EU projekata na info štandu KORA-e.

Centralno događanje na sam Dan Europe biti će u Domu vinarske tradicije u Putnikovićima na poluotoku Pelješcu, obnovljenom kroz EU projekte. Osim razgledavanja Doma, predstavit će se novo izdanje brošure Pelješac – vinsko carstvo, a građani će moći doznati više o ostalim EU projektima koji se provode na području Županije.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA i Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA će 11. svibnja 2018. godine od 10:00 do 13:00 sati na Stradunu ispred palače Sponze predstaviti uspješne EU projekte s područja cijele Dubrovačko-neretvanske županije te će se ujedno održavati i Dani otvorenih vrata DUNEA-e i Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije, kada će se građani moći neposredno upoznati s radom na EU projektima, natječajima i postupcima prijave.

Poziv i program 

Datum:
03.05.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X