Dura
Novosti

DURA I DUNEA PREDSTAVILE EU PROJEKTE GRAĐANIMA

DURA I DUNEA PREDSTAVILE EU PROJEKTE GRAĐANIMA
DURA I DUNEA PREDSTAVILE EU PROJEKTE GRAĐANIMA

img_3721
img_3724
img_3763
img_3829
img_4003
img_3975
img_3823


U sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata, Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA u suradnji s Razvojnom agencijom grada Dubrovnika DURA je u petak 11. svibnja ispred palače Sponza predstavila uspješne projekte sufinancirane iz fondova Europske unije.

Na informativnom štandu građani su imali priliku saznati više o procesima apliciranja i provedbe projekata kao i detalje o najuspješnijim projektima.

Između ostalog DURA je predstavila svoje aktualne kao i uspješno završene projekte. 

Na štandu su bile svim posjetiteljima ponuđene brošure i razni promotivni materijali oba dvije agencije.

Dani otvorenih vrata EU projekata realizirani su u sklopu programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i kampanje koju provodi Europska komisija pod nazivom Europa u mojoj regiji, a cilj kampanje je potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe. Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji održavaju se od 5. do 13. svibnja.

Datum:
11.05.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X