Dura
Novosti

OTVORENA NOVA E-SAVJETOVANJA ZA PODUZETNIKE I POLJOPRIVREDNIKE

OTVORENA NOVA E-SAVJETOVANJA ZA PODUZETNIKE I POLJOPRIVREDNIKE
OTVORENA NOVA E-SAVJETOVANJA ZA PODUZETNIKE I POLJOPRIVREDNIKE

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je 18. svibnja 2018.g. otvorilo javno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ ima za cilj jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-ova primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj. Poziv na dostavu projektnog prijedloga bit će otvoreni postupak u modalitetu trajnoga poziva.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva uključuju:
– izrada/razvoj/nabava IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja/poslovnih procesa/proizvodnje;
– implementacija, prilagodba i integracija poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom.

U e-savjetovanju, kojim potencijalni prijavitelji mogu doprinijeti kvaliteti natječajne dokumentacije, možete sudjelovati do 4. lipnja 2018.g. Savjetovanju možete pristupiti ovdje.


Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je otvorilo i javno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“ ima za cilj jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj. Ovim Pozivom potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva podrazumijevaju izradu i/ili unapređenje jedne ili više domena, a odnose se na sljedeće:
– Poslovne web stranice;
– E-commerce;
– M-commerce.

U e-savjetovanju možete sudjelovati do 4. lipnja 2018.g. Savjetovanju možete pristupiti ovdje.


Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske otvorilo je 18. svibnja 2018.g. e-savjetovanje za Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o provedbi mjere 5, tipa operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

U e-savjetovanju je moguće sudjelovati s prijedlozima i komentarima sve do 29. svibnja 2018.g. kada se savjetovanje zatvara.

Savjetovanju možete pristupiti ovdje.

Izvor: e-savjetovanja

 

Datum:
21.05.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X