Dura
Novosti

DURA KREĆE S NOVIM CIKLUSOM STARTUP AKADEMIJE

DURA KREĆE S NOVIM CIKLUSOM STARTUP AKADEMIJE
DURA KREĆE S NOVIM CIKLUSOM STARTUP AKADEMIJE

Želite biste postati poduzetnik, no muči vas birokracija i nemate vremena čitati propise? Ili ste već u poduzetničkim vodama, ali ste željni novih znanja nužno potrebnih za Vaše poslovanje. Prijavite se na Stratup akademiju. Slijedeći tjedan započinju prijave na naše besplatne radionice za poduzetnike i one koji to tek planiraju postati.

U nastavku je novi raspored radionica za period veljača-svibanj 2019. godine, proučite ga i pomno isplanirajte svoj raspored kako bi mogli prisustvovati radionicama. U rasporedu se nalaze termini i teme predavanja te njihovi predavači. Link s naziva edukacije Vas vodi na našu web stranicu gdje se možete više informirati o samim radionicama i njihovim predavačima.


Kako se prijaviti?

  1. Prijave za radionice objavljujemo na web stranici DURA i u medijima 7 dana prije održavanja predavanja.
  2. Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama DURA-e, a više informacija možete dobiti na e-maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271.
  3. Nakon prijave, e-mailom dobivate obavijest o uspješnoj prijavi te Vas molimo za potvrdu dolaska.
  4. Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u prizemlju.

Prilikom prijave na bilo koju radionicu ulazite u bazu zainteresiranih polaznika naših edukacija koje dodatno obavještavamo o terminima narednih edukacija.


RASPORED:

Veselimo se Vašem dolasku!

Datum:
22.01.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X