Dura
Novosti

“POKRENI SVOJ POSAO” – SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU

“POKRENI SVOJ POSAO” – SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU

U suradnji s tvrtkom „Adut“, DURA je ponovno organizirala možda i najpopularniju radionicu „Pokreni svoj posao” koju vodi Antea Kaleb, i sama privatna poduzetnica i vlasnica agencije za poslovno savjetovanje i direktorica društva ADUT d.o.o. specijaliziranog za usluge knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja od 2006. godine. Poslovna je savjetnica s četrnaestogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Računovodstvo i revizija. Članica je Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split.

 

„Svaka radionica koju prezentiram i vodim rezultat je stalnog ulaganja u znanje, a moja misao vodilja je prenošenje stečenog znanja. Kako poslovica kaže: „Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati“. Kroz autorsku radionicu „Pokreni svoj posao!“ upoznala sam mnogo prekrasnih ljudi koji se usprkos svim gospodarskim poteškoćama i administrativnim zavrzlamama žele otisnuti u svijet poduzetništva. Pozitivna energija, vjera i ustrajnost ih vodi i to je za mene ogromna motivacija što rezultira da svaku radionicu vodim vrlo energično. Zato nemojte misliti da vičem, jednostavno tako pričam! LoL Timu predavača pridružila sam se upravo u ovo vrijeme prije dvije godine i od tad do sad imam samo riječi hvale za kompletnu organizaciju i sudionike. Sretna sam što sam dio ove prekrasne priče koja se provodi kroz Startup Akademiju i što prenošenjem vlastitog znanja i iskustva pomažem poduzetnicima, osobito početnicima upravo u onom periodu kad im je ta pomoć i najpotrebnija.“ – kazuje nam u dahu energična Antea čija predavanja su uvijek puna smijeha i veselja, ali i konkretnih pitanja jer Antea itekako zna opustiti publiku.

Nakon radionice, popričali smo s polaznicima a njihove impresije su izrazito pozitivne.

„Vrlo je važno na početku pokretanja svog posla susresti osobu poput Antee. Ne samo što je pozitivna, nego je jednostavna, vrlo konkretna i jasna. Drukčije je popričati se s nekim tko je sve to prošao i tko ti zna dati konkretan savjet na što da pripaziš. Najvrijednije s ove radionice je svakako samopouzdanje koje mi je Antea uspjela podići i pozitivan stav da se sve može. Hvala joj.“

Besplatna interaktivna radionica namijenjena je osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao na kojima će biti  prezentirane prednosti i nedostaci pojedinog oblika organiziranog poslovanja s troškovnog aspekta te propisanih obveznih uvjeta koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti.  Također, namijenjena je i poduzetnicima početnicima koji se ne snalaze u „šumi“ propisa ili koji nisu upoznati s mjerama poticanja zapošljavanja i sličnim oblicima značajnih zakonom dopuštenih ušteda.

Datum:
19.02.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X