Dura
Novosti

OTVORENO NOVO SAVJETOVANJE U MINGO-u

OTVORENO NOVO SAVJETOVANJE U MINGO-u
OTVORENO NOVO SAVJETOVANJE U MINGO-u

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta obavještava vas da je 20. veljače 2019. godine na portalu e-Savjetovanje otvoreno novo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Uputa za prijavitelje Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioriteta 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijskog prioriteta 3a „Promicanje poduzetništva, posebno olakšavajući ekonomsko iskorištavanje novih ideja i poticanje stvaranja novih poduzeća, uključujući putem poslovnih inkubatora“; Specifičnog cilja 3a2  „Omogućavanje povoljnog okruženja za osnivanje i razvoj poduzeća“.

Svrha Poziva je osiguravanje potpore osnivanju novih poduzeća, povećanju broja aktivnih poduzeća i jačanju institucija koje pružaju potporu poduzetnicima, kako bi se na taj način pridonijelo ravnomjernijem i uravnoteženom razvoju hrvatskih regija.

Svrha savjetovanja je dobiti povratnu informaciju potencijalnih prijavitelja na zahtjeve postupka dodjele i zahtjeve za provedbu projekata kako bi poziv bio usmjeren rješavanju specifičnih problema prijavitelja.

Ministarstvo poziva zainteresiranu javnost da se uključi u raspravu te dostavi svoje primjedbe i prijedloge na nacrt Uputa uz pomoć elektroničke aplikacije e-Savjetovanje na poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=10352 .

Rok za dostavu komentara, primjedbi i prijedloga na javno savjetovanje je 20. ožujka 2019. godine.

Datum:
20.02.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X